Jaarvergadering NIN, 16/6/2023, Europoort Rotterdam

De Jaarvergadering van het NIN zal gehouden worden op vrijdag 16 juni 2023 vanaf 14:00 uur. De locatie is het Loodswezen Rotterdam-Rijnmond op hun prachtige locatie aan de Markweg 200 in de Europoort. Het mooiste uitzicht op de Rotterdamse haven. Een kort filmpje over het jaarverslag van het Loodswezen kunt u vinden via deze link.

Een registerloods zal voor jullie een presentatie verzorgen over Navigeren met marginale schepen in de Eurogeul tijdens calamiteiten. Ook zal de simulator voor jullie opgestart worden zodat jullie zelf een stukje virtueel kunnen varen. Uiteraard ontbreekt een kijkje bij de helikopter ook niet. Na afloop is er tijd voor een drankje.

14:00 uurLedenvergadering NIN 2023.
Incl. presentatie NIN Scriptieprijs 2021-2022.
15:00 uurPresentatie “Navigatie met marginale schepen in de Eurogeul tijdens calamiteiten”
15:30 uurVaren op de simulator /
Kijkje nemen bij de helikopter
16:00 uur Aperitief

De agenda van de ledenvergadering en de bijbehorende stukken werden per e-mail verstuurd naar de leden.

Laat u ons weten of u er bij bent? Stuur hiertoe een email naar het NIN Secretariaat.