Geen NIN Scriptieprijs 2020-2021

Onder de genomineerde werken voor de NIN Scriptieprijs 2020-2021 zat dit jaar naar het oordeel van de jury helaas geen geschikte navigatie gerelateerde scriptie. De jury heeft daarom helaas moeten besluiten de scriptieprijs dit jaar niet uit te reiken.

Bent u of kent u een navigatie gerelateerde opleidingsinstantie in bijvoorbeeld de maritieme, luchtvaart of ruimtevaart sector, dan wordt uw aandacht wordt gevraagd voor het (laten) nomineren van navigatie gerelateerde werken voor de scriptieprijs 2021-2022. Afstudeerwerken (MBO/HBO/WO) welke voorzien zijn van een motivatie vanuit de opleiding kunnen tot 1 februari 2023 kunnen worden ingestuurd. Maar aangezien de eerste afstudeerders wellicht al voor de zomer hun werken afronden, kan nomineren natuurlijk ook al eerder!

Vragen? Contacteer de NIN commissie onderwijs via commissie-onderwijs@nullnavnin.nl.