Webinars Nederlands General Aviation Symposium in januari 2021

Het Nederlands GA Symposium (tot 2019 ‘Workshop voor de kleine luchtvaart’) dat elk jaar in november wordt gehouden, kon dit jaar wegens Covid-19 helaas niet doorgaan. Daarvoor in de plaats worden nu voor januari 2021 vier webinars georganiseerd waaraan gratis deelgenomen kan worden. Het overkoepelende thema voor de webinars is duurzaam vliegen en elektrische/waterstof voortstuwing. De webinars worden iedere zaterdag om 19.30 uur gehouden.

  • 9 januari: Duurzame Luchtvaart door sprekers van Platform Duurzaam Vliegen
  • 16 januari: Cormorant Seaplanes door Frank Kaiser
  • 23 januari: Elektrisch vliegen in China door Yufang Guo
  • 30 januari:  De Grote ‘Kleine Luchtvaart’ Quiz

Meer informatie en gratis aanmelden via de website: www.ngas.gr8.com.