Inschrijvingsformulier Workshop Veilige Recreatievaart Noordzee

Inschrijving Workshop Veilige Recreatievaart Noordzee” op vrijdag 30 juli 2021


De uiterste datum van inschrijving en betaling (dinsdag 27 juli) is ondertussen verstreken. Deelnemers ontvangen nadere informatie via e-mail van het secretariaat van het NIN. In geval van vragen is het secretariaat te bereiken op het adres admin@nullnavnin.nl.


  • U kunt meedoen aan de workshop in de zaal (Regenboogkerk, Nassaulaan 22, 1213 BC Hilversum). Aantal plekken in de zaal: max. 60 personen of meer (de haalbaarheid hangt af van de verruiming van de dan geldende coronamaatregelen). Bij overschrijding van het maximum aantal wordt een wachtlijst ingesteld.
  • Volledig online (vanuit huis).
  • Daarnaast is het ook nog mogelijk om de workshop online te volgen vanuit onze nevenlocatie (Topsport zeilcentrum Scheveningen, Hellingweg 11a, 2583 DZ Den Haag – max. 20 personen).

Deelname in de zaal te Hilversum kost € 10,00. Online deelname (vanuit huis of vanuit de nevenlocatie) kost € 5,00.

Na het versturen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail met de betaalinstructies. Uw inschrijving is slechts geldig nadat het inschrijfgeld ontvangen is. De uiterste datum van inschrijving en betaling is gesteld op dinsdag 27 juli.

De ingevulde gegevens worden enkel gebruikt in het kader van uw registratie en deelname aan de Workshop Recreatievaart 2021, en in overeenstemming met de Privacyverklaring van het NIN.