Jaarvergadering 2019: nieuw erelid Prof. Dr. Ir. van Willigen

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het NIN werd gehouden op vrijdag 29 maart 2019. De locatie was het Scheepvaart en Transport College (STC) te Rotterdam.

De vergadering begon met een presentatie door Prof. dr. ir. Erik Theunissen (Nederlandse Defensie Academie) getiteld ‘Integration of remotely piloted aircraft into non-segregated airspace’. Vervolgens gaf Dhr. John Pottle, directeur van ons Engelse zusterinstituut en voorzitter van IAIN, een uiteenzetting over het Royal Institute of Navigation (RIN) en de International Association of Institutes of Navigation (IAIN).

Daarop volgde de eigenlijke Jaarvergadering. Tijdens de afhandeling van de formele punten van de agenda werd besloten om Prof. Dr. Ir. Durk van Willigen te benoemen als erelid van het NIN. Er volgde een speciale ceremonie met de uitreiking van de bijhorende erepenning. De laudatio kan u hier nalezen.

Hieronder enkele sfeerbeelden van deze geslaagde namiddag. Een volledig verslag van de Jaarvergadering werd u toegestuurd per e-mail.