Geslaagde Jaarvergadering 2018

Op 20 maart 2018 vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het NIN plaats bij Simwave te Barendrecht. Simwave is met 59 simulatoren één van de grootste maritieme simulatorcentra ter wereld.

De vergadering begon met een presentatie over Simwave. Vervolgens kregen de deelnemers een indrukwekkende rondleiding langs verschillende simulatoren, waaronder ook een machinekamer.

Vervolgens werd de eigenlijke Algemene Ledenvergadering gehouden. Tijdens de ‘Verkiezing Bestuur’ werd Dr. Ir. Breeuwer herverkozen als secretaris van het NIN. Daarnaast werd besloten om de jaarlijkse contributies aan te passen vanaf het verenigingsjaar 2019 (zie deze pagina). Een volledig verslag van de Jaarvergadering wordt u later toegestuurd.

De vergadering werd afgesloten met een speciale ceremonie. Aan de heer S.A. (Siebrand) de Meijer werd de Orion Penning uitgereikt ter erkenning van grote verdiensten aan het Nederlands Instituut voor Navigatie. De heer de Meijer verzorgde twaalf jaar lang de website van het NIN.

Na de vergadering werd één en ander onder het genot van een hapje en een drankje verder besproken.